Ett personligt möte

Vis av erfarenhet vet jag att ett personligt och förutsättningslöst möte är nyckeln till ett bra samarbete. Ett möte där vi lär känna varandra och där du som kund får en chans att klargöra dina tankar, idéer och behov beträffande färgsättning, materialval och inredningsdetaljer med mera. Vi tittar också på planlösningen, befintlig inredning, belysning och möblering. Jag lyssnar och kommer med spontana reflektioner och förslag som vi diskuterar tillsammans. Vi går också igenom hur du som kund vill fortsätta uppdraget och upprättar en ungefärlig budget för projektet.

 

Självklart hjälper jag dig med allt från inköp till själva iordningställandet.

Prisbild 

Tidsåtgången och kostnaden för framtagning av förslag är helt beroende på vad du som kund vill ha hjälp med. Jag debiterar 750 kronor/timme inklusive moms. Genom ett gott samarbete med flertalet bra möbel- och inredningsföretag kan jag även offerera en helt ny inredning.

 

Tveka inte att ta kontakt med mig för mer information. Du når mig via mail på catrin@berghsinredare.se eller via telefon på 0733-24 27 24.

Producerad av svenssonmolin 2017