Inredare med känsla och omtanke

Inredning är min stora passion och jag brinner verkligen för att göra mina kunder nöjda. Jag är diplomerad inredare och har sedan 2006 jobbat som inredare och designer och skapat mig värdefull erfarenhet inom branschen vad gäller möbler, inredning, detaljer, färg och form.

 

Jag arbetar med allt från färgsättning, materialval, inköp och möblering av mindre lägenheter och sommarhus till totala inredningsuppdrag av större villor och kontor.

 

Genom noga utvalda leverantörer och bra koll på utbud, trender och traditioner håller jag mig hela tiden uppdaterad inom inredningsområdet.

 

För mig är det oerhört viktigt att vara lyhörd för dina önskemål och behov. Oftast finns det många alternativ att välja mellan och jag väljer med omtanke den lösning som jag tror bäst passar in hos just dig. Tillsammans skapar vi en personlig, harmonisk och trivsam inredning som lyfter fram ditt hem eller kontors unika förutsättningar.

 

Utöver färgsättning, materialval, inredning och möbelinköp kan jag även vara behjälplig med tillverkning av specialdesignad inredning och ommålning av en kanske något sliten inredning samt en hel del annat som bidrar till att skapa harmoni och trivsel i hemmet eller på kontoret.

 

Tveka inte att ta kontakt med mig för mer information. Du når mig på mail catrin@berghsinredare.se eller telefon 0733-24 27 24.

Producerad av svenssonmolin 2017