[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” oblique_section=”no” text_align=”left” triangle_shape=”no” css_animation=”” box_shadow_on_row=”no”][vc_column css=”.vc_custom_1481554282888{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][layerslider_vc id=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” oblique_section=”no” text_align=”left” triangle_shape=”no” css_animation=”” box_shadow_on_row=”no” el_id=”nojda-kunder-mobil”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1479995983159{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column_text]

Några fina ord från mina kunder

 

”Dina inredningsförslag till vårt sommarhus var mitt i prick! Sommarkänslan har fått ett stort lyft 🙂 Ett jättestort tack!”

E.B.J. Bohuslän

 

”Jag gillade allt du presenterade, du är verkligen grym på att hitta rätt!”

Eva S. Västra Frölunda

 

”Tack vare dig har vårt hem blivit så fint och harmoniskt!”

Karin O. Mölnlycke

 

”Catrin är verkligen fantastisk som person och som inredare! Hennes förmåga att se oss som individer och se våra behov är kopplad med stilsäkerhet och känsla för detaljer som gjort vårt hem och vårt sommarställe till vackra, funktionella och harmoniska helheter. Alldeles underbart!”

Elisabeth & Martin Västra Frölunda

 

”Vi kan varmt rekommendera Catrin, som seriöst och med stort engagemang tar sig an varje uppdrag och ser till att hitta det där lilla extra som betyder så mycket.
Att hon dessutom är väldigt trevlig och lätt att samarbeta med har bidragit till att vi återkommit gång på gång när nya behov och önskemål uppkommit.”

Lena & Håkan Lerum

 

”Vi är supernöjda med Catrins alla idéer och förslag, utan hennes hjälp hade vi aldrig fått till det – Toppen!”

Mia & Mats Borås

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Producerad av svenssonmolin 2017